miercuri, 9 aprilie 2014


In legatura cu cazul tanarului Mihai Rata si al mamei sale Elena, cu multa bucurie dorim sa va anuntam ca acest caz a fost rezolvat, in timp util, cu ajutorul dvs, al tuturor celor ce v-ati implicat, prin diferite mijloace,  cu Dragoste, in aceasta campanie umanitara. Acum ei au o locuinta, gratie Primariei Tg Jiu, iar banii pentru operatia baiatului s-au strans in totalitate (22.000 de Euro), Mihai urmand sa beneficieze, luna aceasta, de operatia vitala pentru sanatatea sa , la Clinica AKH din Viena.

Multumim pe aceasta cale tuturor, in numele acestei familii greu incercate, pentru intelegere, implicare si Dragoste!!!

De asemenea, cu sprijinul dvs, pe parcursul unei lungi si ample campanii nationale si cazul tanarei Diana Stanciu a fost rezolvat, in prima faza, in sensul ca ea a beneficiat de primele 8 cure cu Brentuximab medicamentul vital pentru sanatatea ei, fiind atins astfel pragul minim obligatoriu, recomandarea medicilor specialisti de la AKH fiind de 8-16 cure. Fiecare cura a costat peste 8.000 de Euro.

Multumim  tuturor celor ce au vibrat, la un ison cu Diana, cu familia ei,  cu noi toti, pentru acest demers umanitar. Nu in ultimul rand, multumim si Asociatiei M.A.M.E. care a pus la dispozitia acestui impresionant caz, in anul 2013, un nr scurt de teledon, la inceputul acestei campanii nationale.

 

Niciun comentariu: